Panorama Suite – tevens Bruidssuite – 1e verdieping
Geniet van ons mooie witte stadje Thorn door dit fantastische uitzicht op de 1000 jaar oude Abdijkerk. In de grote slaapkamer rust u uit op twee elektrisch verstelbare bedden met speciale matrassen. De aparte zitkamer heeft een gezellig zitje met sfeerhaard en aparte televisie. Er is een zeer ruime doucheruimte met een luxe regendouche en separate wastafels. Gezellig en romantisch ingericht met authentieke details en de hedendaagse mogelijkheden maken deze suite knus en warm. Maak van uw verblijf in deze luxe suite een unieke en romantische ervaring.

Elisabeth Suite – begane grond
Vroeger stond hier het graan en meel in de schuur opgeslagen, later was hier een zaalruimte voor groepen toeristen en allerlei feestjes. Nú mag u hier in deze suite ontspannen op de twee elektrische verstelbare bedden na een inspannende dag. U kunt er verblijven met zijn tweeën of als gezin van 4 personen. Ook de aparte zitkamer met een extra televisie is rustig gelegen op de begane grond aangrenzend aan onze tuin en buitenterras. Met de airconditioning kunt u voor uzelf de ideale slaap- en zitkamer temperatuur instellen. Alle ruimtes zijn gelijkvloers en makkelijk toegankelijk voor mindervaliden en/of gehandicapten.

Geef indien gewenst bij uw reservering als opmerking aan welke Suite uw voorkeur heeft dan bevestigen wij graag of deze kamer voor u beschikbaar is.

2 Elektrische Boxspring bedden              Koffie en theefaciliteiten

Grote doucheruimte met toilet                Wifi

2 Smart TV’s                                         Föhn 

Hygiënische PVC vloer                           Minikoelkast

Garderobekast                                      

Aparte zithoek met slaapbank              

Ruime afmeting van meer dan 40 m²

Elisabeth Suite is tevens voorzien van airconditioning

 

 

Andere kamers