Fietsen / Fietsverhuur / Fietsenstalling

HOTEL CRASBORN HEET FIETSERS

VAN HARTE WELKOM!

Wij verhuren gewone heren- en damesfietsen (max. 6) evenals elektrische fietsen (max. 4) en beschikken ook over uitgebreide fietsroute informatie. Deze zijn echter enkel voor onze hotelgasten.

Tevens beschikken wij over een afgesloten fietsenstalling met camerabewaking en stroomvoorzieningen voor het opladen van de elektrische fiets. Deze stalling bevind zich aan de achterzijde van ons hotel en is gratis voor onze hotelgasten.

ONTDEK DE PRACHTIGE GROENE EN WATERRIJKE OMGEVING VAN ONS HOTEL OP DE FIETS

Fietsen is de ideale mogelijkheid om onze regio te verkennen. Er is een groot aanbod aan routes door natuurgebieden, langs onze Maasplassen, door historische dorpen en gezellige eetgelegenheden met terras. Geniet van onze Bourgondische gastvrijheid in dit mooie gedeelte van Limburg. Voor de fietsliefhebbers. U kunt zelfs binnen hetzelfde rondje een bezoekje aan België én Duitsland kunt brengen.

In het hotel hebben we 18 mooie fietsroutes voor u beschikbaar. Neem contact met ons op dan sturen wij u graag een link met de informatie hiervoor. Natuurlijk kunt u ook zelf een fietsroute uitstippelen! Daarnaast kunt u voor de fietsknooppuntenroutes terecht bij de VVV Thorn, Wijngaard 14, 6017 AG, Thorn, www.vvvmiddenlimburg.nl

Kijk ook eens op:
www.fietsnetwerk.nl
www.fietsen123.nl
www.route.nl
www.fietsenwandelweb.nl 

FIETSHUUR

U kunt in ons hotel als hotelgast zowel gewone als elektrische fietsen huren. U huurt al een fiets vanaf € 14,50 per dag (e-bike vanaf € 27,50,- per dag excl. borg van € 100,-). Vooraf reserveren noodzakelijk. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen fiets mee te nemen naar ons hotel. Deze kunt u veilig stallen in de fietsenstalling. Hier kunt u ook gelijk uw e-bike opladen ( 8 oplaadplaatsen). Dit is uiteraard gratis voor onze hotelgasten.

Fietsenstalling met oplaadpunten

Fietsenstalling ("Fietshuueske")

Voor onze hotelgasten met (elektrische) fietsen bieden wij een volledig nieuwe fietsenstalling aan.

Deze is / heeft:

  • camerabewaakt
  • afsluitbaar
  • 8 oplaadpunten
  • minimaal 12 plekken
  • op eigen terrein
Hotel Crasborn-Fietsenberging
Hotel Crasborn-Fietsenberging
Hotel Crasborn-Fietsenberging
Hotel Crasborn-Fietsenberging
Hotel Crasborn-Fietsenberging
Hotel Crasborn-Fietsenberging
Hotel Crasborn-Elektrische Fietsen
Hotel Crasborn-Elektrische Fietsen
Hotel Crasborn-Fietsenberging 2
Hotel Crasborn-Fietsenberging 2