Ook voor in de middag hebben wij een ruime keuze, een uitgebreide salade of in het seizoen verse asperges of wildgerechten. Of kiest u liever een vers gebakken broodje, Limburgs Zuurvlees of een goedgevulde uitsmijter?
Wij serveren onze lunchgerechten en asperge lunchgerechten van 12:00 tot 16.00.
Het diner of onze asperge dinerkaart serveren wij vanaf 17:00 uur met voor u een ruime keuze aan verse soepen of voorgerechten, heerlijke vis-, vlees- of streekgerechten en ook voor vegetarische gerechten kunt u bij ons terecht. Laat u verrassen door onze chef-kok. Voor onze hotelgasten serveren wij tevens een 3-gangen keuze menu voor de prijs van € 36,50 per persoon.
Een heerlijke 3-gangen seniorenmenu met aangepaste porties - vanaf € 26,95.
Voor gezelschappen van 8 of meer personen stellen wij bij voorkeur graag met u een passend menu samen. Dit is mogelijk vanaf € 36,50 per persoon. Stuur hiervoor een mail naar info@hotelcrasborn.nl met uw wensen dan stellen wij graag een menu voor u samen.
Naast een heerlijk kopje koffie met verse Limburgse vlaai kunt u bij ons ook bourgondisch genieten van onze heerlijke verse gerechten tijdens de lunch en het diner. Naast onze á la carte menukaart en onze 3-gangen menu's of seniorenmenu's serveren wij in het voorjaar heerlijke aspergegerechten en in het najaar heerlijke wildgerechten uit onze keuken.
Laat u dan ook verrassen en verwennen door onze keuken brigade. De maaltijden zijn gevarieerd, smakelijk en bereid met zoveel mogelijk marktverse ingrediënten. In ons restaurant ervaart u met recht wat Bourgondische gastvrijheid inhoudt!
Verse producten van het seizoen vervullen hierbij een belangrijke rol. Tevens serveren wij vegetarische gerechten en op aanvraag kunnen wij ook glutenvrije gerechten verzorgen en/of rekening houden met allergenen of dieetwensen. Wenst u onze menukaart te ontvangen stuur ons dan even een mail dan sturen wij u deze zo spoedig mogelijk toe.
Wij vinden het belangrijk om kort nog even te vermelden dat wij op drukke momenten en feestdagen een afwijkende of beperkte menukaart kunnen presenteren. Wij wensen namelijk enkel vers bereide gerechten in onze keuken te serveren en deze vergen nu eenmaal een langere bereidingstijd. Én op deze wijze kunnen wij U en onze andere gasten toch een heerlijk gerecht serveren zonder dat u lang hoeft te wachten.