Menukaart info

Kijk hier voor onze LUNCHKAART en onze DINERKAART. Vanaf vrijdag 29 maart tevens met verse Limburgse Asperges!!!

(H)eerlijk genieten in ons restaurant

U bent van harte welkom... 

Wij hebben onze keuken even… van het gas afgehaald en zijn nu heel trots om u onze mooie nieuwe open keuken te mogen laten zien! Kom proeven van de heerlijke gerechten die ons keukenteam graag voor u bereid!

Neem telefonisch (0475 56 12 81) of via email (info@hotelcrasborn.nl) contact met ons op voor reserveringen of laat ons een mooie offerte maken voor een familiediner of speciale gelegenheid.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Uitgebreide lunch en dinerkaart

Ook voor in de middag hebben wij een ruime keuze, een uitgebreide salade of in het seizoen verse asperges of wildgerechten (ook tijdens de lunch). Of kiest u liever een vers gebakken oerbrood met zalm, Limburgs Zuurvlees of gewoon een heerlijke uitsmijter? 

Restaurant en terras voor de lunch geopend van 11:30 tot 15:30 en voor het diner van 17:00 tot 22:00. Op donderdag en zondag is ons restaurant alleen geopend voor de lunch. Voor het diner zijn wij op deze dagen gesloten, hiervoor verwijzen wij u graag door naar één van onze collega's in Thorn. Verder werken wij op deze avonden samen met het 40 meter verder gelegen Eetcafé De Zonnewijzer waar onze gasten een heerlijk diner kunnen ontvangen.

Genier tijdens het diner van heerlijke vis-, vlees- of streekgerechten en uiteraard kunt u ook voor vers bereide vegetarische gerechten bij ons terecht. Laat u verrassen door onze chef-kok. Voor onze hotelgasten serveren wij tevens een verrassend 3-gangen keuze menu voor de prijs van € 45,- per persoon.

Groepen en gezelschappen

Voor gezelschappen van 8 of meer personen stellen wij bij voorkeur graag met u een passend menu samen. Dit is mogelijk vanaf € 45,- per persoon. Stuur hiervoor een mail naar info@hotelcrasborn.nl met uw wensen dan stellen wij graag een menu voor u samen.

Restaurant en Terrassen in Thorn

Naast een heerlijk kopje koffie met verse Limburgse vlaai kunt u bij ons ook bourgondisch genieten van onze heerlijke verse gerechten tijdens de lunch en het diner. Naast onze á la carte menukaart en onze 3-gangen menu's serveren wij in het voorjaar heerlijke aspergegerechten en in het najaar heerlijke wildgerechten uit onze keuken.

Laat u dan ook verrassen en verwennen door onze keuken brigade. De maaltijden zijn gevarieerd, smakelijk en bereid met zoveel mogelijk marktverse ingrediënten. In ons restaurant ervaart u met recht wat Bourgondische gastvrijheid inhoudt!

Verse producten van het seizoen vervullen hierbij een belangrijke rol. Tevens serveren wij vegetarische gerechten en op aanvraag kunnen wij ook glutenvrije gerechten verzorgen en/of rekening houden met allergenen of dieetwensen. Wenst u onze menukaart te ontvangen stuur ons dan even een mail dan sturen wij u deze zo spoedig mogelijk toe.

 

Cadeaubon Restaurant Crasborn

CADEAUBON GEVEN?

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Met onze cadeaubon kunt u iemand verwennen met heerlijk eten, een mooie overnachting in één van onze nieuwe kamers of gezellig borrelen op één van onze terrassen. De cadeaukaart is te verkrijgen bij de receptie en ook online te bestellen. Bestelt u online een cadeaubon dan kiest u ervoor om de bon via de e-mail of brievenbus te ontvangen! Een cadeau waarmee je kunt aankomen.

  • De cadeaubon heeft een geldigheidsduur van 24 maanden en is te besteden bij Hotel-Restaurant Crasborn in Thorn
  • U kiest zelf de hoogte van het bedrag dat u wilt schenken (vanaf €20,-)

Bestel nu of reserveer alvast uw tafel via ons contactformulier!

Cadeaubon Crasborn
Cadeaubon Crasborn
Contact
Contact