Restaurant en Terrassen in Thorn

Naast een heerlijk kopje koffie met verse Limburgse vlaai kunt u bij ons ook bourgondisch genieten van onze heerlijke verse gerechten tijdens de lunch en het diner. Naast onze á la carte menukaart en onze 3-gangen menu's of seniorenmenu's serveren wij in het voorjaar heerlijke aspergegerechten en in het najaar heerlijke wildgerechten uit onze keuken.

Laat u dan ook verrassen en verwennen door onze keuken brigade. De maaltijden zijn gevarieerd, smakelijk en bereid met zoveel mogelijk marktverse ingrediënten. In ons restaurant ervaart u met recht wat Bourgondische gastvrijheid inhoudt!

Verse producten van het seizoen vervullen hierbij een belangrijke rol. Tevens serveren wij vegetarische gerechten en op aanvraag kunnen wij ook glutenvrije gerechten verzorgen en/of rekening houden met allergenen of dieetwensen. Wenst u onze menukaart te ontvangen stuur ons dan even een mail dan sturen wij u deze zo spoedig mogelijk toe.

(H)eerlijk genieten in ons restaurant

Uitgebreide lunch en dinerkaart

Ook voor in de middag hebben wij een ruime keuze, een uitgebreide salade of in het seizoen verse asperges of wildgerechten. Of kiest u liever een ruim belegd broodje, een uitsmijter of omelet? 

Gedurende het zomerseizoen serveren wij onze lunchgerechten van 11:30 tot 16.30.

Het diner serveren wij vanaf 17:00 uur met voor u een ruime keuze aan verse soepen of voorgerechten, heerlijke vis-, vlees- of streekgerechten en ook voor vegetarische gerechten kunt u bij ons terecht. Laat u verrassen door onze chef-kok. Voor onze hotelgasten serveren wij tevens een 3-gangen keuze menu voor de prijs van € 34,50 per persoon.

Voor onze pensioengenieters

Een heerlijke 3-gangen menu vanaf € 25,95.

 

Restaurant sluitingsdagen

Gedurende de Kerstdagen (vrijdag 24 december 2021 t/m zondag 26 december 2021) en op vrijdag 31 december 2021 en zaterdag 1 januari 2022 is ons restaurant helaas gesloten. Het is wel mogelijk om in ons hotel te verblijven gedurende deze periode. U kunt op deze dagen inchecken tussen 11:00 en 16:30. Neem contact met ons op via email naar info@hotelcrasborn.nl. Dan maken wij u een mooie aanbieding.

Groepen en gezelschappen

Voor gezelschappen van 8 of meer personen stellen wij bij voorkeur graag met u een passend menu samen. Dit is mogelijk vanaf € 34,50 per persoon. Stuur hiervoor een mail naar info@hotelcrasborn.nl met uw wensen dan stellen wij graag een menu voor u samen.

Cadeaubon Restaurant Crasborn

CADEAUBON GEVEN?

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Met onze cadeaubon kunt u iemand verwennen met heerlijk eten, een mooie overnachting in één van onze nieuwe kamers of gezellig borrelen op één van onze terrassen. De cadeaukaart is te verkrijgen bij de receptie en ook online te bestellen. Bestelt u online een cadeaubon dan kiest u ervoor om de bon via de e-mail of brievenbus te ontvangen! Een cadeau waarmee je kunt aankomen.

  • De cadeaubon heeft een geldigheidsduur van 24 maanden en is te besteden bij Hotel-Restaurant Crasborn in Thorn
  • U kiest zelf de hoogte van het bedrag dat u wilt schenken (vanaf €20,-)

Bestel nu via ons contactformulier!

Cadeaubon Crasborn
Cadeaubon Crasborn
Contact
Contact