Restaurant en Terrassen in Thorn

Naast een heerlijk kopje koffie met echte Limburgse vlaai kunt u bij ons ook bourgondisch genieten van onze heerlijke verse gerechten tijdens de lunch en het diner. Momenteel serveren wij ook heerlijke Wildgerechten uit onze keuken.

Laat u verrassen en verwennen door onze keuken brigade. De maaltijden zijn gevarieerd, smakelijk en bereid met zoveel mogelijk marktverse ingrediënten. In ons restaurant ervaart u met recht wat Bourgondische gastvrijheid inhoudt.

Verse producten van het seizoen vervullen hierbij een belangrijke rol. Tevens serveren wij vegetarische gerechten en op aanvraag kunnen wij ook glutenvrije gerechten verzorgen.

(H)eerlijk genieten in ons restaurant

Uitgebreide lunch en dinerkaart

Ook voor in de middag hebben wij een ruime keuze, een uitgebreide salade of in het seizoen verse asperges of wildgerechten. Of kiest u liever een ruim belegd broodje, een uitsmijter of omelet? 

Gedurende het zomerseizoen serveren wij onze lunchgerechten van 11:30 tot 16.30.

Het diner serveren wij vanaf 17:00 uur met voor u een ruime keuze aan verse soepen of voorgerechten, heerlijke vis-, vlees- of streekgerechten en ook voor vegetarische gerechten kunt u bij ons terecht. Laat u verrassen door onze chef-kok. Voor onze hotelgasten serveren wij tevens een 3-gangen keuze menu voor de prijs van € 32,50 per persoon.

Voor onze pensioengenieters

Een heerlijke 3-gangen menu vanaf € 22,95.

Groepen en gezelschappen

Gezelschappen van 8 of meer personen maken wij met genoegen een op uw wensen afgestemd menu. Dit is mogelijk vanaf € 25,- per persoon. Stuur hiervoor een mail naar info@hotelcrasborn.nl met uw wensen dan stellen wij graag een menu voor u samen.


Contact
Contact