(H)eerlijk genieten in ons restaurant

Helaas is ons RESTAURANT voor de maanden januari en februari 2023 gesloten!

Dit aangezien wij onze keuken even… van het gas afhalen! Ook maken wij er een open keuken van zodat u als gast live kunt meegenieten van ons hardwerkende keukenteam! (dat hopen wij tenminste altijd…). Ons keukenteam staat straks in elk geval onder leiding van onze nieuwe chef Kenny. Hij maakt graag kennis met u!

Vanaf (medio) maart hopen u dan ook (weer) in ons restaurant te mogen begroeten. Neem telefonisch (0475 56 12 81) of via email (info@hotelcrasborn.nl) contact met ons op voor reserveringen of tussentijdse vragen.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Uitgebreide lunch en dinerkaart

Ook voor in de middag hebben wij een ruime keuze, een uitgebreide salade of in het seizoen verse asperges of wildgerechten. Of kiest u liever een vers gebakken oerbrood met zalm, Limburgs Zuurvlees of een heerlijke uitsmijter? 

Wij serveren onze lunchgerechten van 11:30 tot 15:30.

Het diner serveren wij vanaf 17:00 uur met voor u een ruime keuze aan verse soepen of voorgerechten, heerlijke vis-, vlees- of streekgerechten en ook voor vegetarische gerechten kunt u bij ons terecht. Laat u verrassen door onze chef-kok Kenny Dassen. Voor onze hotelgasten serveren wij tevens een 3-gangen keuze menu voor de prijs van € 40,- per persoon.

Groepen en gezelschappen

Voor gezelschappen van 8 of meer personen stellen wij bij voorkeur graag met u een passend menu samen. Dit is mogelijk vanaf € 40,- per persoon. Stuur hiervoor een mail naar info@hotelcrasborn.nl met uw wensen dan stellen wij graag een menu voor u samen.

Restaurant en Terrassen in Thorn

Naast een heerlijk kopje koffie met verse Limburgse vlaai kunt u bij ons ook bourgondisch genieten van onze heerlijke verse gerechten tijdens de lunch en het diner. Naast onze á la carte menukaart en onze 3-gangen menu's of seniorenmenu's serveren wij in het voorjaar heerlijke aspergegerechten en in het najaar heerlijke wildgerechten uit onze keuken.

Laat u dan ook verrassen en verwennen door onze keuken brigade. De maaltijden zijn gevarieerd, smakelijk en bereid met zoveel mogelijk marktverse ingrediënten. In ons restaurant ervaart u met recht wat Bourgondische gastvrijheid inhoudt!

Verse producten van het seizoen vervullen hierbij een belangrijke rol. Tevens serveren wij vegetarische gerechten en op aanvraag kunnen wij ook glutenvrije gerechten verzorgen en/of rekening houden met allergenen of dieetwensen. Wenst u onze menukaart te ontvangen stuur ons dan even een mail dan sturen wij u deze zo spoedig mogelijk toe.

Wij vinden het belangrijk om kort nog even te vermelden dat wij op drukke momenten en feestdagen een afwijkende of beperkte menukaart kunnen presenteren. Wij wensen namelijk enkel vers bereide gerechten in onze keuken te serveren en deze vergen nu eenmaal een langere bereidingstijd. Én op deze wijze kunnen wij U en onze andere gasten toch een heerlijk gerecht serveren zonder dat u lang hoeft te wachten.

Cadeaubon Restaurant Crasborn

CADEAUBON GEVEN?

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Met onze cadeaubon kunt u iemand verwennen met heerlijk eten, een mooie overnachting in één van onze nieuwe kamers of gezellig borrelen op één van onze terrassen. De cadeaukaart is te verkrijgen bij de receptie en ook online te bestellen. Bestelt u online een cadeaubon dan kiest u ervoor om de bon via de e-mail of brievenbus te ontvangen! Een cadeau waarmee je kunt aankomen.

  • De cadeaubon heeft een geldigheidsduur van 24 maanden en is te besteden bij Hotel-Restaurant Crasborn in Thorn
  • U kiest zelf de hoogte van het bedrag dat u wilt schenken (vanaf €20,-)

Bestel nu via ons contactformulier!

Cadeaubon Crasborn
Cadeaubon Crasborn
Contact
Contact