Hoeskamer

DINEREN IN THOEAR...

Onze Hoeskamer is een gezellig en intiem restaurant voor bezoekers aan de omgeving van Thorn én voor onze hotelgasten. Geniet samen met familie, vrienden of zakenrelatie van een heerlijk diner naar eigen keuze uit onze menukaart of laat u speciaal verwennen door onze koks met hun verrassingsmenu naar uw wensen samengesteld. Dagelijks bereiden zij al onze gerechten met zo veel mogelijk verse ingrediënten.

Lekker glaasje wijn bij uw diner? Proef de tongstrelende wijnen van Wijngoed Thorn of geniet van een speciaal biertje uit Limburg of België.

Helaas is ons RESTAURANT voor de maanden januari en februari 2023 gesloten!

Dit aangezien wij onze keuken even… van het gas afhalen! Ook maken wij er een open keuken van zodat u als gast live kunt meegenieten van ons hardwerkende keukenteam! (dat hopen wij tenminste altijd…). Ons keukenteam staat straks in elk geval onder leiding van onze nieuwe chef Kenny. Hij maakt graag kennis met u!

Vanaf (medio) maart hopen u dan ook (weer) in ons restaurant te mogen begroeten. Neem telefonisch (+31 475 56 12 81) of via email (info@hotelcrasborn.nl) contact met ons op voor reserveringen of tussentijdse vragen.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Uitgebreide dinerkaart
Geniet van een uitgebreide salade of in het seizoen heerlijk verse asperges of wildgerechten. Of kiest u liever van een driegangen-menu? 

Het diner serveren wij vanaf 17:00 uur met voor u een ruime keuze aan verse soepen of voorgerechten, heerlijke vis-, vlees- of streekgerechten en ook voor vegetarische gerechten kunt u bij ons terecht. Laat u verrassen door onze chef-kok Kenny Dassen. Voor de liefhebbers serveren wij tevens een heerlijk 3-gangen menu.

Groepen en gezelschappen
Voor gezelschappen van 8 of meer personen stellen wij bij voorkeur graag met u een passend menu samen. Dit is mogelijk vanaf € 40,- per persoon. Stuur hiervoor een mail naar info@hotelcrasborn.nl met uw wensen dan stellen wij graag een menu met u samen.

Dineren

U neemt plaats in het oudste gedeelte van Hotel Crasborn. Sinds 1900 was hier het bruine café met een klein eetzaaltje. De toenmalige gasten van ons logement, destijds het enige hotel tussen Weert en Roermond, werden hier ontvangen en genoten van een hapje en drankje in deze gezellige ruimte met "Hoeskamergevoel". Zij voelden zich hier direct thuis bij de oude kachel, de mooie lambrisering, door de unieke ligging bij de Abdijkerk en de gastvrije ontvangst van de familie Crasborn. De nieuwe eigenaren, de familie Parren (nazaten van de Crasbornfamilie) willen dit "Hoeskamergevoel" ook nu aan onze gasten doorgeven.

Hoeskamer gasten
Hoeskamer gasten