Veelgestelde vragen

Check-in: 14:00
Check-out: 11:00

Kinderen en extra bedden:
Het is mogelijk om één kind t/m 3 jaar oud gratis in de kamer bij de ouders te laten verblijven. Een extra bed voor een kind van 4 t/m 7 jaar kost € 13,50 per nacht inclusief ontbijt. Voor een kind van 8 t/m 11 jaar kost dit € 21,50 per nacht inclusief ontbijt. Voor oudere personen kan op enkele kamers een extra bed geplaatst worden op aanvraag voor € 24,50 per nacht exclusief ontbijt.

Honden: aan de lijn toegestaan tegen meerprijs van € 7,50 per nacht. Verblijf in eigen mand of eigen deken. S.v.p. een eigen hondenbak meenemen. Slapen in of op bed/stoel is niet toegestaan

Toeristenbelasting
Toeristenbelasting / verblijfsbelasting inclusief handling fee bedraagt in 2020 €2,00 per persoon per nacht

Ontbijt
Wij serveren elke dag bij in onze overdekte binnenplaats “De Wintertuin” het ontbijt. Dit presenteren wij in buffetvorm, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van producten uit de streek. Denk daarbij aan diverse soorten broodjes, fruitsappen uit eigen regio, yoghurt en granen voor bij de yoghurt, uitgebreid broodbeleg, gekookte eitje of naar wens een gebakken ei of roerei.

Het ontbijtbuffet wordt van maandag t/m vrijdag geserveerd tussen 08.30 en 10.00 uur en op verzoek vanaf 07:30 uur.

Op zaterdag, zondag en feestdagen van 08.30 tot 10.30.

Betaling
Het hotel accepteert contant geld, PIN, Visa, MasterCard, Maestro, JB-card, Diners Club en.

Elektrisch laden autos:
Op 450 meter rijden (300 meter lopen) gelegen aan de Wal in Thorn bevind zich een openbaar elektrisch laadpunt. Deze is inclusief gratis parkeren. Op dezelfde afstand vanaf het hotel gelegen aan de Meers 13 te Thorn bevind zich een openbaar elektrisch laadpunt waarbij er betaald geparkeerd dient te worden voor € 2,50 per dag (2020).

Vergaderen
In samenwerking met collega ondernemers is het mogelijk om op verzoek een vergaderarrangement samen te stellen. Neem hiervoor contact met ons op.