Veelgestelde vragen

Check-in: 14:00  Check-out: 11:00
Inchecken na 20.00 uur? Geen probleem. Neem dan contact met ons op +31(0)475-561281 en we informeren u per mail.

Annuleringsopties: Wenst u zonder zorgen te boeken voor een mooi verblijf in een familiehotel midden in het historische centrum van Thorn dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bijzondere annuleringsopties. Wij bieden onze gasten die rechtstreeks op onze site boeken namelijk de mogelijkheid om gratis te annuleren tot 10:00 op de dag van aankomst. 

Kinderen en extra bedden: Het is mogelijk om één kind t/m 3 jaar oud gratis in de kamer bij de ouders te laten verblijven. Een extra bed voor een kind van 4 t/m 7 jaar kost € 13,50 per nacht inclusief ontbijt. Voor een kind van 8 t/m 11 jaar kost dit € 21,50 per nacht inclusief ontbijt. Voor oudere personen kan op enkele kamers een extra bed geplaatst worden op aanvraag voor € 24,50 per nacht exclusief ontbijt.

Honden: aan de lijn toegestaan tegen meerprijs van € 9,50 per nacht. Verblijf in eigen mand of eigen deken. S.v.p. een eigen hondenbak meenemen. Slapen in of op bed/stoel is niet toegestaan.

Fietsenstalling: in onze berging of op afgesloten binnenplaats. Opladen accu voor uw fiets kan in de berging of op uw kamer. Vergeet uw oplaadkabel niet! Extra fietssloten zijn ook beschikbaar.

Toeristenbelasting: Toeristenbelasting / verblijfsbelasting inclusief handling fee bedraagt in 2020 en 2021 €2,00 per persoon per nacht.

Ontbijt: Wij serveren elke dag in onze overdekte binnenplaats “De Wintertuin” het ontbijt. Dit presenteren wij in buffetvorm, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van producten uit de streek. Denk daarbij onder andere aan diverse soorten brood, broodjes, croissants, fruitsappen, melk, yoghurt en granen voor bij de yoghurt, uitgebreid broodbeleg, gekookt eitje of naar wens een spiegelei met spek of een roerei en uiteraard onbeperkt koffie/thee/cappucino. Wenst u een glutenvrij ontbijt dan verzoeken wij u dit vooraf kenbaar te maken.

Het ontbijtbuffet wordt van maandag t/m vrijdag standaard geserveerd tussen 08.30 en 10.00 uur en op verzoek reeds vanaf 07:30 uur.

Op zaterdag, zondag en feestdagen van 08.30 tot 10.30.

Betaling: Het hotel accepteert contant geld, PIN, Visa, MasterCard, Maestro, JB-card, Diners Club.

Elektrisch laden auto: Op 450 meter rijden (300 meter lopen) gelegen aan de Wal in Thorn bevindt zich een openbaar elektrisch oplaadpunt. Deze is inclusief gratis parkeren. Op dezelfde afstand vanaf het hotel gelegen aan de Waterstraat en aan Meers 13 te Thorn bevinden zich openbare elektrische oplaadpunten, waarbij er betaald geparkeerd dient te worden voor € 2,50 per dag (2020 en 2021).

Vergaderen:In samenwerking met collega ondernemers is het mogelijk om op verzoek een vergaderarrangement samen te stellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Zeer late check-in: Geen probleem. Geef ons uw emailadres en wij sturen u alle benodigde informatie van de sleutelkluis en onze nachtingang.