Veelgestelde vragen

Check-in: 15:00  Check-out: 11:00
Inchecken na 20.00 uur? Geen probleem. Neem dan contact met ons op +31(0)475 561 281 en we informeren u per mail. Middels onze sleutelkluis kunt u 24 uur per dag bij ons inchecken.

Inchecken voor 15:00? Bent u al vroeg in Thorn? Ook geen probleem! U kunt uw auto parkeren vanaf 11:00 en de bagage alvast afgeven om vervolgens lekker genieten van "het witte stadje" en de omgeving! Vanaf 15:00 of misschien zelfs eerder is uw kamer gereed. Vraag het onze medewerkers.

Annuleringsopties: Wenst u zonder zorgen te boeken voor een mooi verblijf in een familiehotel midden in het historische centrum van Thorn dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bijzondere annuleringsopties. Wij bieden onze gasten die rechtstreeks op onze site boeken namelijk de mogelijkheid om gratis te annuleren tot 24 uur voor de dag van aankomst. Na dit tijdstip, of wanneer u niet komt (no-show), wordt 100% van de eerste overnachting of het arrangement in rekening gebracht. Annuleringen dienen altijd schriftelijk (per e-mail of post) of via het inlogaccount van ons online boekingssysteem aan ons te worden bevestigd. Non-refundable tarieven kunnen helaas niet geannuleerd worden.

Kinderen en extra bedden: Het is mogelijk om één kind t/m 3 jaar oud gratis in de kamer bij de ouders te laten verblijven. Een extra bed voor een kind van 4 t/m 7 jaar kost € 13,50 per nacht inclusief ontbijt. Voor een kind van 8 t/m 11 jaar kost dit € 21,50 per nacht inclusief ontbijt. Voor oudere personen kan op enkele kamers een extra bed geplaatst worden op aanvraag voor € 24,50 per nacht exclusief ontbijt.

Fietsenstalling: in onze fietsenberging of op afgesloten binnenplaats. Opladen accu voor uw fiets kan in de berging of op uw kamer. Vergeet uw oplaadkabel niet! Extra fietssloten zijn ook beschikbaar.

Toeristenbelasting: Toeristenbelasting / verblijfsbelasting inclusief handling fee bedraagt in 2023 € 3,- per persoon per nacht.

Ontbijt: Wij serveren elke dag in onze overdekte binnenplaats “De Wintertuin” het ontbijt. Dit presenteren wij in buffetvorm, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van producten uit de streek. Denk daarbij onder andere aan diverse soorten brood, broodjes, croissants, fruitsappen, melk, yoghurt en granen voor bij de yoghurt, uitgebreid broodbeleg, gekookt eitje of naar wens een spiegelei met spek of een roerei en uiteraard onbeperkt koffie/thee/cappucino. Wenst u een glutenvrij ontbijt dan verzoeken wij u dit vooraf kenbaar te maken.

Het ontbijtbuffet wordt van maandag t/m vrijdag standaard geserveerd tussen 08.30 en 10.00 uur en op verzoek reeds vanaf 07:30 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen van 08.30 tot 10.30.

Betaling: Het hotel accepteert contant geld, PIN, Visa, MasterCard, Maestro, JB-card, Diners Club, persoonlijke cadeaubonnen.

Elektrisch laden auto: Op 450 meter rijden (300 meter lopen - 3 min.) gelegen aan de Wal in Thorn bevindt zich een openbaar elektrisch oplaadpunt. Deze is inclusief gratis parkeren. Op dezelfde afstand vanaf het hotel gelegen aan de Waterstraat en aan Meers 13 te Thorn bevinden zich openbare elektrische oplaadpunten, waarbij er betaald geparkeerd dient te worden voor € 3,00 per dag (2023).

Vergaderen: In samenwerking met collega ondernemers is het mogelijk om op verzoek een vergaderarrangement samen te stellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Zeer late check-in: Geen probleem. Geef ons uw emailadres via het contactformulier en wij sturen u alle benodigde informatie van de sleutelkluis en onze nachtingang.

Lift: Door de monumentale status van het pand (1729) hebben wij te maken met bepaalde restricties. Hierdoor hebben we nog geen lift kunnen plaatsen. Voor de meeste kamers dient u een relatief steile trap met 17 treden te beklimmen. Indien u slecht ter been bent, kijk dan eens naar onze Junior Suite en Suite op de begane grond. Ook rolstoel geschikt! Wij reserveren deze graag voor u!

Overige vragen:

Waarom heeft de kamer die ik wil boeken verschillende prijzen per nacht? Hotel Crasborn werkt met een dagelijks best beschikbare prijs, hierdoor kan het zo zijn dat dezelfde kamer per dag of nacht een andere prijs heeft.

Kan er een extra bed geplaatst worden op de kamer? Ja, dat is mogelijk. Voor een kleine toeslag kan er een 3e bed geplaatst worden op één van onze Junior Suites of Deluxe kamers. Op de andere kamertypes is dit niet mogelijk.

Wanneer valt een reservering onder een groepsreservering? Een reservering is een groepsreservering vanaf 5 kamers. Wil je een reservering maken, heb je een vraag of wil je een reservering annuleren? Stuur ons een mail of bel ons op +31 475 561 281.

Heeft Hotel Crasborn kamers voor mindervaliden?
Ja, wij beschikken over 2 suites op de begane grond die geschikt zijn voor mindervaliden. Deze kamers zijn uitsluitend direct te reserveren via onze receptie.

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?
U kunt vanaf 15:00 uur inchecken. Eerder aankomen is mogelijk. Wanneer uw kamer nog niet gereed is, kunnen wij uw bagage voor u opslaan. Indien u verwacht later dan 18:00 uur aan te komen, ontvangen wij hiervan graag bericht i.v.m. de kamergarantie tot 18:00 uur.

Tot hoe laat kan ik uitchecken?
Tot 11:00 uur kunt u gebruik maken van uw kamer. Wilt u later uitchecken? Dat is mogelijk op basis van beschikbaarheid en tegen extra kosten. Neem hiervoor contact op met de hotelreceptie.

Mag er gerookt worden op de hotelkamer?
Sinds 2008 is het in Nederland niet meer toegestaan te roken op hotelkamers. Zo ook bij ons. Lapt u deze regel aan uw laars? Dan betaald u een boete van €150,00.

Waar kan ik het beste parkeren?
Onze hotelgasten kunnen gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats gelegen in de Steeg. Onze restaurantgasten kunnen parkeren op een algemene parkeerplaats voor € 3,- per dag of op gratis parkeerplekken op een kleine loopafstand (250 meter - 4 min. lopen). Vraag onze receptie voor meer informatie. Tevens kunnen oudere gasten altijd afgezet en opgehaald worden aan de achterzijde van ons hotel-restaurant.

Cadeaubon Hotel-Restaurant Crasborn

CADEAUBON GEVEN?

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Met onze cadeaubon kunt u iemand verwennen met heerlijk eten, een mooie overnachting in één van onze nieuwe kamers of gezellig borrelen op één van onze terrassen. De cadeaukaart is te verkrijgen bij de receptie en ook online te bestellen. Bestelt u online een cadeaubon dan kiest u ervoor om de bon via de e-mail of brievenbus te ontvangen! Een cadeau waarmee je kunt aankomen.

  • De cadeaubon heeft een geldigheidsduur van 24 maanden en is te besteden bij Hotel-Restaurant Crasborn in Thorn
  • U kiest zelf de hoogte van het bedrag dat u wilt schenken (vanaf €20,-)

Bestel nu via ons contactformulier!

Cadeaubon Crasborn
Cadeaubon Crasborn