De Stiftssuite met een gezellige zithoek en ruim slaapgedeelte in het historische hoofdgebouw uit 1729 van Hotel Crasborn is gelegen op de eerste etage. Waar vroeger een Baron zijn nacht doorbracht wacht u nu een ruime kamer met doucheruimte aangepast aan de wensen van u, onze gast. Romantisch door details uit het verleden en modern door de hedendaagse technische snufjes. Heerlijk wegdromen bij een prachtig uitzicht op de uitzonderlijk mooie Abdijkerk.

De Cunegonda suite op de begane grond is nu een grote kamer in de voormalige graanschuren van Logement Crasborn. De kamer is voorzien van een groot twin bed met heerlijk slapende matrassen en een gezellige zithoek. Rustig gelegen aan een smal steegje aangrenzend aan onze tuin met buitenterras. Geniet door de airconditioning op deze kamer van de naar uw wensen ingestelde temperatuur. Deze juniorsuite van 36 m² met een zeer ruime douche is ook toegankelijk voor mindervaliden en/of gehandicapten.  

Geef indien gewenst bij uw reservering als opmerking aan welke Suite uw voorkeur heeft dan bevestigen wij graag of deze kamer voor u beschikbaar is.

Ruime douche en toilet                      Koffie en theefaciliteiten

Hygiënische PVC vloer                       Wifi

Smart TV's                                       Föhn

Grote garderobekast                         Zitgedeelte in de kamer

Andere kamers