VOORWAARDEN EN CONDITIES

Bijzondere annuleringsvoorwaarden

Wij bieden onze gasten die rechtstreeks op onze site boeken namelijk de mogelijkheid om gratis te annuleren tot 10:00 op de dag van aankomst. Uiteraard kunt u er ook altijd voor kiezen om uw reservering te verplaatsen. Voor groepsboekingen gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden. Voor groepsreserveringen ( vanaf 5 kamers of meer ) zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Bij groepsboekingen met afwijkende prijs- en annuleringsvoorwaarden zal het Hotel hierover contact met u opnemen indien dit gewenst is.

In geval van no-show, wordt het volledige boekingsbedrag in rekening gebracht.

Onderstaand vindt u de Uniforme Voorwaarden Horeca van Koninklijke Horeca Nederland.

Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de Uniforme Voorwaarden Horeca, deze liggen ter inzage in het hotel of in te zien via onderstaande links:

Nederlands: www.khn.nl/uvh-nl 
English: www.khn.nl/uvh-en 
Deutsch: www.khn.nl/uvh-du 

Uw creditcardgegevens zijn niet verplicht en dienen enkel als garantie voor de boeking. Uw creditcard gegevens zijn enkel nodig om de boeking te garanderen als u later dan 17:00 op de dag van aankomst in het hotel arriveert. Het hotel behoudt zich het recht voor uw creditcard op geldigheid te controleren.
Betaling vindt plaats in het hotel, uw gegevens zijn alleen nodig om de boeking te garanderen.

Als u een Non refundable / Prepay & Save / Hot deal prijs of arrangement heeft geboekt gelden de volgende voorwaarden: Uw credit card gegevens zijn noodzakelijk voor het boeken van deze aanbieding. Deze boeking kan niet worden gewijzigd of geannuleerd. Bij het maken van de boeking accepteert u, dat de volledige prijs van het verblijf direct kan worden afgeschreven van uw creditcard en dat restitutie niet mogelijk is.