VOORWAARDEN EN CONDITIES

Annuleringsvoorwaarden

Als u uw boeking wilt annuleren dan moet u dit uiterlijk 24 uur voor aankomst doen. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de dag van aankomst om 0.00 uur begint. Voor elke boeking die niet minimaal 1 dag voor aankomst wordt geannuleerd zullen de kosten voor de totale reservering in rekening worden gebracht. Voor groepsboekingen gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden. Voor groepsreserveringen ( vanaf 5 kamers of meer ) zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.

In geval van no-show, wordt het volledige boekingsbedrag in rekening gebracht.

Voor groepsboekingen gelden vaak afwijkende prijs- en annuleringsvoorwaarden. Het hotel zal hierover contact met u opnemen indien dit gewenst is.

Onderstaand vindt u de Uniforme Voorwaarden Horeca van Koninklijke Horeca Nederland.

Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de Uniforme Voorwaarden Horeca, deze liggen tot inzage in het hotel. Of in te zien via deze onderstaande links:

Nederlands: www.khn.nl/uvh-nl 
English: www.khn.nl/uvh-en 
Deutsch: www.khn.nl/uvh-du 

Uw creditcardgegevens dienen enkel als garantie voor de boeking. Uw creditcard gegevens zijn mogelijk nodig om de boeking te garanderen tot op het moment dat u in het hotel aankomt. Het hotel behoudt zich het recht voor uw creditcard op geldigheid te controleren.
Betaling vindt plaats in het hotel, uw gegevens zijn alleen nodig om de boeking te garanderen.

Als u een Non refundable / Prepay & Save / Hot deal prijs of arrangement heeft geboekt gelden de volgende voorwaarden: Uw credit card gegevens zijn noodzakelijk voor het boeken van deze aanbieding. Deze boeking kan niet worden gewijzigd of geannuleerd. Bij het maken van de boeking accepteert u dat de volledige prijs van het verblijf direct kan worden afgeschreven van uw creditcard en dat restitutie niet mogelijk is.