Welkom bij Hotel-Restaurant Crasborn - Thorn

Gezellig familiehotel in Thorn

Hotel Restaurant Crasborn is een 3-sterren suprieur hotel met een lange traditie van Limburgse gastvrijheid en oog voor detail en historie. Al meer dan 100 jaar is het hotel een begrip in Thorn en omstreken. Van hieruit kunt u genieten van de prachtige Maasplassen, de groene omgeving met prachtige natuur en historische steden zoals Roermond, Maastricht, Maaseik (B) en Aachten (D). 

Authentiek Restaurant met Limburgse streekgerechten

Limburgse keuken - 's Avonds kunt u genieten van onze regionale streekgerechten en daarbij tal van Bourgondische gerechten.

Hotel Restaurant Crasborn met zijn medewerkers willen dat u Thorn en omgeving op de meest comfortabele manier laten beleven. Daar hoort naast een goede nachtrust ook een goed ontbijt bij om de dag vol energie te beginnen. Wij willen u graag wegwijs maken over uitjes in heel Nederlands en Belgisch Limburg (500 meter) en de nabij gelegen Maasplassen of natuurgebieden zoals Koningssteen, de Meinweg en Grenspark Maas-Schwalm-Nette. Geniet van lokale producten, of maak een van de vele mooie wandelingen in de omgeving en rondleiding met gids in Thorn. Na deze tijd kunt u heerlijk dineren in ons restaurant. Het Outlet winkelcentrum in Roermond, Maaseik (België), Maastricht, Valkenburg zijn eenvoudig bereikbaar over de nabij gelegen A2. Er is zoveel te bieden, één nacht is gegarandeerd te kort!

Fietsen huren

Heeft u zin ​​om de omgeving te verkennen? Huur eenvoudig een fiets bij Hotel Restaurant Crasborn en ontdek wat Midden-Limburg u te bieden heeft op het gebied van cultuur en natuur. Het hotel is operationeel voor fietsers en er is een stopcontact aanwezig voor elektrische fietsen.

Kamers
Kamers
Contact
Contact
De beste prijs!
De beste prijs!