Maastricht (47 km)

Het nabijgelegen Maastricht is rijk aan historie, heeft een geweldig shopping centrum met vele boetieks, gezellige pleinen met terrasjes en pittoreske straatjes. Menigeen waant zich in Maastricht in het buitenland!

Valkenburg aan de Geul (50 km)

Altijd geschikt voor een mooi bezoek aan het zuiden is het gezellige centrum van Valkenburg aan de Geul. Bezoek de mergelgrotten, Kasteelruïne, Romeinse Katakomben of maak een ritje met de kabelbaan. Uiteraard een must tijdens de wintermaanden: de beroemde Kerstmarkt in de grotten.

Luik (70 km)

Luik (Liège) is de hoofdstad van de provincie Luik in België. De stad ligt aan de Maas, op circa 60 minuten rijden van Valkenburg. Deze historische stad staat bekend om haar wafels, bezienswaardigheden en diverse musea.

Aken (65 km)

Aken (Aachen) is een prachtige Duitse stad op circa 35 minuten rijden met de auto vanaf Thorn. Deze historische domstad heeft vele winkels, bezienswaardigheden en musea.

Over de grens

De ligging van Midden-Limburg is uniek: België (1,2 km) op een steenworp afstand en Duitsland (23 km) zeer nabij. Proef van de diverse culturen in één dag! Geniet van de Duitse Eifel (65 km), de Belgische Ardennen (89 km) en dat allemaal op korte afstand van Hotel Crasborn!

Nog dichterbij kunt u ook een bezoekje brengen aan Maaseik (11 km), Hasselt (51 km), Lanaken (39 km) en Maasmechelen (27 km) (winkelcentrum) of even over de Duitse grens naar o.a. Heinsberg (33 km), Dortmund (140 km), Dusseldorf (75 km) en Essen (104 km).