Ontbijt informatie

Wij bieden onze gasten een uitgebreid ontbijtbuffet met o.a. vers gebakken broodjes, croissants, diverse broodsoorten (bruin, wit, rozijnen, enkele wisselend meergranen of maisbroodsoorten en bruine en witte bolletjes), knäckebröd, gerookte zalm, diverse kaas- en vleessoorten, zoet- en hartig beleg, muesli, cornflakes, yoghurt, gekookt- en/of gebakken eitje met spek vers gebakken door onze ontbijtmedewerker en daarnaast vers fruit, melk, verse jus d’orange. Tevens is er een voor u een koffiecorner met onbeperkt koffie, thee, cappuccino, warme chocomel of Wiener Melange. Mocht er daarnaast iemand glutenvrij wensen te ontbijten dan verzoeken wij om ons dit vooraf kenbaar te maken. Bij mooi weer kunnen onze gasten ontbijten op ons tuinterras.

Wij berekenen voor het ontbijtbuffet inclusief de onbeperkte koffie/thee enz. een prijs van € 15,50 per persoon.

Tevens bieden wij onze gasten tegen een meerpijs de mogelijkheid voor het meenemen van een goedgevuld ontbijtpakket of lunchpakket

Verblijft u niet in ons hotel en wenst u te reserveren voor het ontbijtbuffet neem dan contact met ons op over de mogelijkheden via info@hotelcrasborn.nl of bel naar +31 475 561 281. 

 

Terug naar "Hotel"