Loungeruimte informatie

Wij bieden onze hotelgasten de mogelijkheid om na sluitingstijd van het restaurant gebruik te maken van onze loungeruimte. Dit geldt echter alleen op aanvraag en voor gezelschappen vanaf 8 personen.

Ons hotel en restaurant is iedere avond uiterlijk geopend tot 22:00. Alle gasten kunnen zich met hun kamersleutel 24 uur per dag via de nachtingang toegang verschaffen tot het hotel. Op reservering kunnen gezelschappen dan ook na 22:00 op eigen gelegenheid gebruik maken van onze Hoeskamer.

Hier bestaat dan voor u de mogelijkheid om na sluitingstijd van het hotel nog rustig een drankje te nuttigen waarbij er als maximale eindtijd 01:00 geldt. De gewenste drankjes kunt u zelf selecteren uit onze koeling en hoeft u alleen maar te noteren en daarna kunt u deze afrekenen bij het vertrek. Verder zijn hier geen kosten aan verbonden. Ook werken wij samen met twee zeer gezellige bruine cafés die binnen 40 meter van het hotel liggen en nagenoeg iedere avond tot 01:00 geopend zijn. Desgewenst kunt u bij een van deze café's afspreken.

Hopelijk heeft u hiermee voldoende informatie. Heeft u nog vragen of mocht er onverhoopt toch nog iets niet duidelijk zijn dan vernemen wij dat graag. U kunt ons hiervoor mailen of persoonlijk bellen op +31 475 561 281. Wij zien graag uit naar uw komst in "Het witte Stadje" Thorn,

 

Terug naar "Hotel"