Kamer 9 - Comfort kamer met douche

De Comfort kamers zijn voorzien van comfortabele twin beds, koffie- en theefaciliteiten, een bureau, douche en toilet en bieden een knusse, hippe gezelligheid. Verdere faciliteiten zijn een Smart TV en onbeperkt gratis draadloos internet. Een uitstekende kamer voor een weekendje of midweek Thorn in combinatie met fietshuur. De comfort kamers zijn tussen de 15 en 17 vierkante meter groot en zijn gelegen op de 1e verdieping. Rustig gelegen hotelkamer aan een smal steegje. Modern ingerichte kamer. Droom en geniet van uw rust tijdens uw verblijf.

Faciliteiten

Douche en toilet

Bureau en stoel

Hygiënische PVC-vloer

Koffie en theefaciliteiten

Smart TV

WiFi

Verder beschikt ons hotel ook over 2 ruime Suites, 2 Junior Suites. een familiekamer en diverse Deluxe en Standaard kamers. 2 Kamers zijn gelegen op de begane grond, deze zijn toegankelijk voor mindervaliden en zijn tevens voorzien van airconditioning. 

In een aparte ruimte kunt u gebruik maken van een gezamenlijke magnetron-oven, koelkast en een verschoonruimte voor baby's. Wenst u uitgebreide fiets- en wandelinformatie voor een sportief verblijf of meer informatie voor activiteiten in de omgeving dan bieden wij u deze graag op verzoek aan.

Terug naar kamerinformatie