Kamer 3 - Deluxe kamer met douche

Onze Deluxe kamers beschikken over tweepersoons boxspring bed exclusieve matrassen, koffie- en theefaciliteiten en smart TV. Uiteraard hebben deze kamers een ruime luxe badkamer met douche en toilet. En natuurlijk….krachtige wifi. De kamers zijn ruim en hebben een afmeting tussen de 18 en 22 vierkante meter. Verder zijn ze luxe ingericht en gelegen op de 1e etage van het hotel. Grote lichte kamer. Zelfs een gezin van 3 personen geniet hier van de rustige ligging aan de achterzijde van ons hotel. Na een heerlijke dag wandelen lekker opfrissen in de ruime douche op deze kamer.

Faciliteiten

Douche en toilet

Hygiënische PVC-vloer

Bureau en stoel

Koffie en theefaciliteiten

Smart TV

WiFi

Verder beschikt ons hotel ook over 2 ruime Suites, 2 Junior Suites. een familiekamer en diverse Comfort en Standaard kamers. 2 Kamers zijn gelegen op de begane grond, deze zijn toegankelijk voor mindervaliden en zijn tevens voorzien van airconditioning. 

In een aparte ruimte kunt u gebruik maken van een gezamenlijke magnetron-oven, koelkast en een verschoonruimte voor baby's. Wenst u uitgebreide fiets- en wandelinformatie voor een sportief verblijf of meer informatie voor activiteiten in de omgeving dan bieden wij u deze graag op verzoek aan.

Terug naar kamerinformatie