Kamer 2 - Deluxe kamer met bad

Onze Deluxe kamers beschikken over een tweepersoons boxspring bed met exclusieve matrassen, koffie- en theefaciliteiten en smart TV. Uiteraard hebben deze kamers een ruime luxe badkamer met bad of douche en toilet. En natuurlijk….krachtige wifi. De kamers zijn ruim en hebben een afmeting tussen de 18 en 22 vierkante meter. Verder zijn ze luxe ingericht en gelegen op de 1e etage van het hotel. Vroeger een hooizolder, maar nu een schitterende hotelkamer. Uitermate geschikt voor u als gezin van 3 personen. Voorzien van een groot bad om heerlijk te ontspannen.

Faciliteiten

Bad en toilet

Hygiënische PVC-vloer

Bureau en stoel

Koffie en theefaciliteiten

Smart TV

WiFi

Verder beschikt ons hotel ook over 2 ruime Suites, 2 Junior Suites. een familiekamer en diverse Comfort en Standaard kamers. 2 Kamers zijn gelegen op de begane grond, deze zijn toegankelijk voor mindervaliden en zijn tevens voorzien van airconditioning. 

In een aparte ruimte kunt u gebruik maken van een gezamenlijke magnetron-oven, koelkast en een verschoonruimte voor baby's. Wenst u uitgebreide fiets- en wandelinformatie voor een sportief verblijf of meer informatie voor activiteiten in de omgeving dan bieden wij u deze graag op verzoek aan.

Terug naar kamerinformatie