Kamer 18 - Elisabeth Suite / Familiekamer

Vroeger stond hier het graan en meel in de schuur opgeslagen, later was hier een zaalruimte voor groepen toeristen en allerlei feestjes. Nú mag u hier in deze suite ontspannen op de twee elektrische verstelbare bedden na een inspannende dag. U kunt er verblijven met zijn tweeën of als gezin van 4 personen. Geniet van de warme waterstralen in de zeer grote doucheruimte. Ook de aparte zitkamer met een extra televisie is rustig gelegen op de begane grond aangrenzend aan onze tuin en buitenterras. Met de airconditioning kunt u voor uzelf de ideale slaap- en zitkamer temperatuur instellen. Alle ruimtes zijn gelijkvloers en makkelijk toegankelijk voor mindervaliden en/of gehandicapten.

Faciliteiten

2 Elektrische Boxspring bedden              Koffie en theefaciliteiten

Grote doucheruimte met toilet                Wifi

2 Smart TV’s                                         Föhn 

Hygiënische PVC vloer                           Minikoelkast

Garderobekast                                      Elisabeth Suite is tevens voorzien van airconditioning

Aparte zithoek met slaapbank                Ruime afmeting van meer dan 40 m²

Verder beschikt ons hotel ook over 2 Junior Suites. een familiekamer en diverse Deluxe, Comfort en Standaard kamers. 2 Kamers zijn gelegen op de begane grond, deze zijn toegankelijk voor mindervaliden en zijn tevens voorzien van airconditioning. 

In een aparte ruimte kunt u gebruik maken van een gezamenlijke magnetron-oven, koelkast en een verschoonruimte voor baby's. Wenst u uitgebreide fiets- en wandelinformatie voor een sportief verblijf of meer informatie voor activiteiten in de omgeving dan bieden wij u deze graag op verzoek aan.

Terug naar kamerinformatie