Kamer 17 - Junior Suite / Cunegonda Suite

De Cunegonda suite op de begane grond is nu een grote kamer in de voormalige graanschuren van Logement Crasborn. De kamer is uitzonderlijk ruim en voorzien van een tweepersoons boxspring bed en elektrische funcktie met heerlijk slapende matrassen en een gezellige zithoek. Rustig gelegen aan een smal steegje aangrenzend aan onze tuin met buitenterras. Geniet door de airconditioning op deze kamer van de naar uw wensen ingestelde temperatuur. Deze juniorsuite van 36 m² met een zeer ruime douche is ook toegankelijk voor mindervaliden en/of gehandicapten.    

Faciliteiten

Ruime douche en toilet                      Koffie en theefaciliteiten (Dolce Gusto)

Hygiënische PVC vloer                       Wifi

Smart TV                                         Föhn

Grote garderobekast                         Zitgedeelte in de kamer

Verder beschikt ons hotel ook over 2 ruime Suites, een familiekamer en diverse Deluxe, Comfort en Standaard kamers. 2 Kamers zijn gelegen op de begane grond, deze zijn toegankelijk voor mindervaliden en zijn tevens voorzien van airconditioning. 

In een aparte ruimte kunt u gebruik maken van een gezamenlijke magnetron-oven, koelkast en een verschoonruimte voor baby's. Wenst u uitgebreide fiets- en wandelinformatie voor een sportief verblijf of meer informatie voor activiteiten in de omgeving dan bieden wij u deze graag op verzoek aan. 

Terug naar kamerinformatie