Kamer 16 - Panorama Suite

Panorama Suite – gelegen op de 1e verdieping
Geniet van ons mooie witte stadje Thorn door dit fantastische uitzicht op de 1000 jaar oude Abdijkerk. In de grote slaapkamer rust u uit op twee elektrisch verstelbare bedden met speciale matrassen. De aparte zitkamer heeft een gezellig zitje met sfeerhaard en aparte televisie. Er is een zeer ruime doucheruimte van 7 m2 met een luxe dubbele regendouche en separate wastafels. Gezellig en romantisch ingericht met authentieke details en de hedendaagse mogelijkheden maken deze suite knus en warm. Maak van uw verblijf in deze luxe suite een unieke en romantische ervaring.

Faciliteiten

2 Elektrische Boxspring bedden              Koffie en theefaciliteiten (Dolce Gusto)

Grote doucheruimte met toilet                Wifi

2 Smart TV’s                                         Föhn 

Hygiënische PVC vloer                           Minikoelkast

Garderobekast                                      Aparte zithoek met slaapbank               

Ruime afmeting van meer dan 40 m²

Verder beschikt ons hotel ook over 2 Junior Suites. een familiekamer en diverse Deluxe, Comfort en Standaard kamers. 2 Kamers zijn gelegen op de begane grond, deze zijn toegankelijk voor mindervaliden en zijn tevens voorzien van airconditioning. 

In een aparte ruimte kunt u gebruik maken van een gezamenlijke magnetron-oven, koelkast en een verschoonruimte voor baby's. Wenst u uitgebreide fiets- en wandelinformatie voor een sportief verblijf of meer informatie voor activiteiten in de omgeving dan bieden wij u deze graag op verzoek aan.

Terug naar kamerinformatie