Kamer 15 - Junior Suite / Stiftsuite

De Stiftsuite met een gezellige zithoek en ruim slaapgedeelte in het historische hoofdgebouw uit 1729 van Hotel Crasborn is gelegen op de eerste etage. Waar vroeger een Baron zijn nacht doorbracht wacht u nu een ruime kamer met doucheruimte aangepast aan de wensen van u, onze gast. Romantisch door details uit het verleden en modern door de hedendaagse technische snufjes. Heerlijk wegdromen bij een prachtig uitzicht op de uitzonderlijk mooie Abdijkerk.

Faciliteiten

Ruime douche en toilet                      Koffie en theefaciliteiten

Hygiënische PVC vloer                       Wifi

Smart TV                                         Föhn

Grote garderobekast                         Zitgedeelte in de kamer

Verder beschikt ons hotel ook over 2 ruime Suites, 2 Junior Suites. een familiekamer en diverse Deluxe, Comfort en Standaard kamers. 2 Kamers zijn gelegen op de begane grond, deze zijn toegankelijk voor mindervaliden en zijn tevens voorzien van airconditioning. 

In een aparte ruimte kunt u gebruik maken van een gezamenlijke magnetron-oven, koelkast en een verschoonruimte voor baby's. Wenst u uitgebreide fiets- en wandelinformatie voor een sportief verblijf of meer informatie voor activiteiten in de omgeving dan bieden wij u deze graag op verzoek aan.

Terug naar kamerinformatie