Kamer 14 - Deluxe kamer met douche

Onze Deluxe kamers beschikken over een tweepersoons boxspring bed exclusieve matrassen, koffie- en theefaciliteiten en smart TV. Uiteraard hebben deze kamers een ruime luxe badkamer met bad of douche en toilet. En natuurlijk….krachtige wifi. De kamer heeft een een afmeting van circa 16 vierkante meter. Verder zijn ze luxe ingericht en gelegen op de 1e etage van het hotel. Intieme en gezellige kamer, rustig gelegen aan een smal steegje op de bovenverdieping. Ingericht naar de wens van onze gast met een grote, moderne doucheruimte. 

Faciliteiten

Douche en toilet

Hygiënische PVC-vloer

Bureau en stoel

Smart TV

Koffie en theefaciliteiten

WiFi

Verder beschikt ons hotel ook over 2 ruime Suites, 2 Junior Suites. een familiekamer en diverse Standaard en Comfort kamers. 2 Kamers zijn gelegen op de begane grond, deze zijn toegankelijk voor mindervaliden en zijn tevens voorzien van airconditioning. 

In een aparte ruimte kunt u gebruik maken van een gezamenlijke magnetron-oven, koelkast en een verschoonruimte voor baby's. Wenst u uitgebreide fiets- en wandelinformatie voor een sportief verblijf of meer informatie voor activiteiten in de omgeving dan bieden wij u deze graag op verzoek aan.

Terug naar kamerinformatie