Inchecken / Uitchecken

In- en uitchecktijden

·         Inchecken van 15:00 tot 20:00

·         Uitchecken van 07:30 tot 11:00

Wenst u na 20.00 in te checken gelieve even telefonisch contact met ons op te nemen.

Uiterlijke tijd reservering restaurant is tot 19:30. Mochten er nog speciale wensen zijn dan vernemen wij dat graag.

Dienen wij rekening te houden met een glutenvrij ontbijt, allergenen of zijn er speciale wensen dan vernemen wij dat graag vooraf. Alvast onze dank.

Bagage opslag

Mocht u eerder aankomen of later vertrekken dan kunt u uw bagage kwijt in onze bagageruimte. Zo kunt u zo lang mogelijk profiteren van uw verblijf in het hotel of gewoon nog eventjes stressvrij wat gaan bezoeken in de omgeving.

Laat inchecken / Nachtreceptie / Sleutelkluis

Wenst u in te checken na 20:00 dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze receptie via +31 475 561 281 zodat wij goede afspraken met u kunnen maken. Als gasten aankomen buiten de normale openingsuren van de receptie dan sturen wij u graag de informatie voor onze sleutelkluis met daarin een instructie voor het gebruik hiervan zodat u ten alle tijden naar uw kamer kunt. Bij vragen hierover kunt u ons ook persoonlijk bereiken op 06-81158950. Graag vernemen wij dan vooraf van u hoe laat u wenst te ontbijten. Wij zijn namelijk niet in het bezit van een nachtreceptie. Alvast onze dank.

Laat uitchecken – (normaal tot uiterlijk 11:00) - alleen mogelijk op aanvraag

De check-out is uiterlijk tot 11:00 aangezien wij onze 17 kamers voor 14:00 gereed dienen te hebben voor de arriverende hotelgasten. Alleen in overleg en indien mogelijk kunt u hiervan gebruik maken. De meerkosten bedragen in dat geval € 15,- en u kunt dan uiterlijk uitchecken om 13:00. Mocht u de bagage daarna wensen op te slaan dan is dit uiteraard mogelijk.

Huisregels

Hierbij verwijzen wij u naar de pagina met daarin onze huisregels

 

Werking van de apparaten

Koffiemachine (Dolce Gusto)

  • Vul de machine met water
  • Selecteer uw capsule (koffie of koffie verkeerd)
  • Zet een koffiekop onder de uitloop
  • Open de machine
  • Plaats de capsule in de houder aan de voorzijde van het apparaat
  • Sluit de machine
  • Druk op de opwarmtoets
  • Verplaats de hendel naar de RODE zijde voor warm water aan de capsule toe te voegen
  • Stop als het kopje vol is en geniet van uw kop koffie

Airconditioning (kamer 17 - Cunegonda Suite en kamer 18 - Elisabeth Suite)

Klik op de volgende link voor de gebruiksaanwijzing. Ter informatie: Deze airconditioning kan naar wens koelen of verwarmen.

Open haard (kamer 16 - Suite)

Klik op de volgende link voor de gebruiksaanwijzing.

Smart-TV's

Klik op de volgende link voor de gebruiksaanwijzing.

Sleutelkluis informatie

Hieronder vind u de informatie van onze sleutelkluis voor late incheckers. Wenst u in te checken na 20:00 dan vragen wij u om contact op te nemen met onze receptie op telefoonnummer +31 475 561 281 zodat wij goede afspraken met u kunnen maken.

Aangezien u mogelijk wenst te arriveren buiten de normale openingsuren van de receptie en wij geen nachtreceptie hebben ontvangt u indien noodzakelijk van ons de informatie met een instructie voor het gebruik van ons sleutelkluisje zodat u ten alle tijden naar uw kamer kunt. Bij vragen hierover kunt u ons persoonlijk ook bereiken op 06-81158950. Graag vernemen wij dan vooraf van u hoe laat u wenst te ontbijten. Alvast onze dank.

Geef ons uw e-mail adres via het contactformulier en wij sturen u de instructie!