Fietsen / Fietsverhuur

ONTDEK DE PRACHTIGE GROENE EN WATERRIJKE OMGEVING VAN ONS HOTEL OP DE FIETS

Fietsen is de ideale mogelijkheid om onze regio te verkennen. Er is een groot aanbod aan routes door natuurgebieden, langs onze Maasplassen, door historische dorpen en gezellige eetgelegenheden met terras. Geniet van onze Bourgondische gastvrijheid in dit mooie gedeelte van Limburg. Voor de fietsliefhebbers. U kunt zelfs binnen hetzelfde rondje een bezoekje aan België én Duitsland kunt brengen.

In het hotel hebben we 18 mooie fietsroutes voor u beschikbaar. Neem contact met ons op dan sturen wij u graag een link met de informatie hiervoor. Natuurlijk kunt u ook zelf een fietsroute uitstippelen!

Daarnaast kunt u voor de fietsknooppuntenroutes terecht bij de VVV Thorn, Wijngaard 14, 6017 AG, Thorn, www.vvvmiddenlimburg.nl

Kijk ook op:
www.fietsnetwerk.nl
www.fietsen123.nl
www.route.nl
www.fietsenwandelweb.nl 

FIETSHUUR

U kunt in ons hotel zowel gewone als elektrische fietsen huren. U huurt al een fiets vanaf € 12,50 per dag (e-bike vanaf €27,50 per dag excl. borg van € 100,-). Vooraf reserveren noodzakelijk. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen fiets mee te nemen naar ons hotel. Deze kunt u veilig stallen in de fietsenstalling. Hier kunt u ook gelijk uw e-bike opladen. Dit is uiteraard gratis voor onze hotelgasten.

Terug naar "Recreatie"