Wifi

In het hele etablissement kunt gratis gebruik maken van wifi. Klik hiervoor op het netwerk genaamd "Restaurant Crasborn". Er is geen code nodig om draadloos te kunnen internetten.

Mocht de informatie niet duidelijk zijn neem dan s.v.p. tijdig contact met ons op!
Tel. +31 (0) 43 450 7400

Ontbijt

Ontbijt informatie 

Wij bieden een uitgebreid ontbijtbuffet met o.a. vers gebakken broodjes, croissants, diverse broodsoorten (bruin, wit, rozijnen, enkele wisselend meergranen of maisbroodsoorten en bruine en witte bolletjes), knäckebröd, diverse kaas- en vleessoorten, verse gerookte zalm, zoet- en hartig beleg, muesli, cornflakes, yoghurt, gekookt- en/of gebakken eitje vers gebakken door onze ontbijtmedewerker en daarnaast fruit, melk, verse jus d’orange en een koffiecorner met onbeperkt koffie, thee, cappuccino, warme chocomel of Wiener Melange. Mocht er iemand glutenvrij wensen te ontbijten dan vernemen wij dat wel graag vooraf.

Wij berekenen voor het ontbijtbuffet inclusief de onbeperkte koffie/thee enz. een prijs van € 13,50 per persoon. Heeft u verder nog vragen of wenst u te reserveren dan vernemen wij dat graag.

Ontbijttijden en overige informatie

Wij serveren het ontbijt standaard vanaf 08:00 en op verzoek altijd vanaf 07:30, zoals in dit geval. Mocht dit eerder dienen te zijn dan bieden wij de gasten graag een uitgebreid ontbijtpakket aan of u neemt even contact met ons op voor specifieke afspraken.

Ontbijtpakket info           /          Lunchpakket info

Wij maken graag een uitgebreid ontbijtpakket voor u. Dit pakket plaatsen wij voor u in een koelkast gelegen in een aparte ruimte rechts naast de trap (bij de nachtingang). Deze koelkast mag u ook gebruiken voor uw persoonlijke voedingswaren. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden en prijzen.

Restaurant "Hoeskamer"

Link naar restaurant pagina en info

Fietsen / Fietsverhuur

Voor de mogelijkheden voor fietsenstalling en fietsverhuur kunt u kijken op de volgende link.

Gezamenlijke salon

Alleen beschikbaar op reservering en voor gezelschappen vanaf 8 personen. 

Onze gasten hebben op aanvraag na openingstijd de beschikking over onze "Hoeskamerlounge". Deze ruimte is voor u uitgerust met een grote koeling met wijn en een gevarieerde assorti van frisdrank en bier. Tevens vind u hier een selectie aan gezelschapsspelletjes. Op rustige winteravonden gaat tevens voor u de authentieke open haard aan.

Spelletjes

Producten in de verkoop

Toegang voor mindervaliden

Baby's

Info toevoegen

Onderhoud en reparatie

Ondanks alle zorg die we besteden aan de controle van onze installaties, kan het voorkomen dat er iets onbruikbaar raakt tijdens uw vakantie. Mocht u dit overkomen, dan wordt u verzocht ons op de hoogte te stellen, zodat we kunnen ingrijpen.

EEN INCIDENT MELDEN

Contactformulier koppelen

Bagage opslag

Bij aankomst of vertrek kunt u uw bagage gratis in onze bagageruimte achterlaten.

Magnetron

Koelkast