Hoeskamer

Onze Hoeskamer is na een grondige opknapbeurt omgetoverd tot een gezellig en intiem restaurant voor onze hotelgasten én voor bezoekers uit de omgeving van Thorn. Geniet samen met familie, vrienden of zakenrelatie van een heerlijk diner naar eigen keuze uit onze menukaart of laat u speciaal verwennen door onze koks met hun verrassingsmenu naar uw wensen samengesteld. Dagelijks bereiden zij al onze gerechten met zo veel mogelijk verse ingrediënten.

Lekker glaasje wijn bij uw diner? Proef de tongstrelende wijnen van Wijngoed Thorn of geniet van een speciaal biertje uit Limburg of België.

Dineren

U neemt plaats in het oudste gedeelte van Hotel Crasborn. Sinds 1900 was hier het bruine café met een klein eetzaaltje. De toenmalige gasten van ons logement, destijds het enige hotel tussen Weert en Roermond, werden hier ontvangen en genoten van een hapje en drankje in deze gezellige ruimte met "Hoeskamergevoel". Zij voelden zich hier direct thuis bij de oude kachel, de mooie lambrisering, door de unieke ligging bij de Abdijkerk en de gastvrije ontvangst van de familie Crasborn. De nieuwe eigenaren, de familie Parren (nazaten van de Crasbornfamilie) willen dit "Hoeskamergevoel" ook nu aan onze gasten doorgeven.

Hoeskamer gasten
Hoeskamer gasten