Corona proof

U bent van harte welkom!
 
Lekker veilig en zonder financieel risico genieten! Gratis annuleren tot 10:00 op de dag van aankomst.

De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij hebben een protocol omtrent Coronavirus opgesteld om u een gezond en fijn verblijf aan te kunnen bieden, waarin u met een gerust hart kunt blijven ontbijten, lunchen, dineren en overnachten in een gastvrije omgeving. Bij ons bent u in goede handen.

Om u een veilig en zo aangenaam mogelijk verblijf aan te bieden is onze accommodatie volledig aangepast op de “1,5 meter samenleving”. Hierbij volgen we alle richtlijnen van de Nederlandse overheid en zetten we zelf nog een stapje extra.

Op voorhand bedanken wij u voor uw begrip, vertrouwen en medewerking. De veiligheid van U én ons staat voorop!

We wensen u alvast een zeer fijn verblijf toe. 

P.S. Ons restaurant is voor onze hotelgasten geopend. Dit is wel enkel op reservering. Afhankelijk van de coronaregels kunt u dan ook in onze keuken een heerlijke maaltijd afhalen en hiervan genieten in een aparte ruimte met uitzicht op de Abdijkerk of dineren in het restaurant.

Hopelijk kunnen wij u binnenkort weer verwennen in ons restaurant. Reserveer hiervoor dan ook bij uw reservering alvast een mooi plekje. Heeft u toch twijfels om te boeken. Wij bevestigen u graag dat u bij ons kunt annuleren tot 10:00 op de dag van aankomst. Overige vragen of bijzonderheden, bel ons even op +31 475 561 281 of stuur ons een Whatsapp bericht op +31 6 8115 8950 (zie Whatsapp logo onderaan de pagina) dan staan wij u graag persoonlijk tewoord!