(H)eerlijk asperges proeven!

Vanaf zaterdag 1 april (t/m 14 juni) serveren wij voor U weer heerlijke "Limburgse Asperges!" Wij nodigen u graag uit om bij ons te komen proeven... Dit kan tijdens lunch en diner!!! Reserveren mag. 

Neem telefonisch (0475 56 12 81) of via email (info@hotelcrasborn.nl) contact met ons op voor reserveringen of laat ons een mooie offerte maken voor een familiediner of speciale gelegenheid.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Uitgebreide lunch en dinerkaart (incl. asperges)

Ook voor in de middag hebben wij een ruime keuze, een uitgebreide salade of in het seizoen verse asperges of wildgerechten (ook tijdens de lunch). Of kiest u liever een vers gebakken oerbrood met zalm, Limburgs Zuurvlees of gewoon een heerlijke uitsmijter? 

Restaurant en terras voor de lunch geopend van 11:30 tot 15:30 en voor het diner van 17:00 tot 21:00.

Kijk hier voor onze ASPERGE DINERKAART of ASPERGE LUNCHKAART. Uiteraard mag u ook proeven van onze LUNCHKAART en onze DINERKAART.

 

Cadeaubon Restaurant Crasborn

CADEAUBON GEVEN?

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Met onze cadeaubon kunt u iemand verwennen met heerlijk eten, een mooie overnachting in één van onze nieuwe kamers of gezellig borrelen op één van onze terrassen. De cadeaukaart is te verkrijgen bij de receptie en ook online te bestellen. Bestelt u online een cadeaubon dan kiest u ervoor om de bon via de e-mail of brievenbus te ontvangen! Een cadeau waarmee je kunt aankomen.

  • De cadeaubon heeft een geldigheidsduur van 24 maanden en is te besteden bij Hotel-Restaurant Crasborn in Thorn
  • U kiest zelf de hoogte van het bedrag dat u wilt schenken (vanaf €20,-)

Bestel nu of reserveer alvast uw tafel via ons contactformulier!

Cadeaubon Crasborn
Cadeaubon Crasborn
Contact
Contact