Terras, pannenkoekenhuis en restaurant in Thorn

Een heerlijk stukje Limburgse vlaai met kersen, abrikozen, appel, kruimel-pudding of rijstevlaai? Oudhollandse pannenkoeken gebakken in een smeuïg klontje roomboter. Limburgse mosterdsoep vooraf, “Zoer Vleisj” als hoofdgerecht en huisgemaakte tiramisu na. Loopt het water u al in de mond? Strijk neer op het terras of in het restaurant en geniet van al het lekkers dat Hotel Crasborn in Thorn te bieden heeft.

Smullen in het restaurant van Hotel Crasborn

In ons ruime en sfeervolle restaurant worden uw ontbijt, lunch en diner geserveerd. 
’s Morgens geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet met wit, bruin en rozijnenbrood, diverse broodjes, kaassoorten, zoet en hartig beleg, warme croissantjes, roerei met spek, een gekookt of een spiegelei.
Geniet op het terras of in de tuin van een heerlijk kopje koffie of thee met een overheerlijk stuk Limburgse vlaai.

Ook voor in de middag hebben wij een ruime keuze. Kies een traditionele pannenkoek met stroop en spek, of neem eens wat anders en ga voor een pannenkoek met Limburgs “Zoer Vleisj”. Liever een ruim belegd broodje of een uitsmijter of omelet? Op de lunchkaart vindt u alle gerechten die tot 17.00 uur worden geserveerd. 

Laat u iedere avond weer verrassen en verwennen door onze chef-kok. De maaltijden zijn gevarieerd, smakelijk en bereid met zoveel mogelijk marktverse ingrediënten. In ons  restaurant ervaart u met recht wat bourgondische gastvrijheid inhoudt. Typisch euregionale streekgerechten en verse producten van het seizoen vervullen hierbij een belangrijke rol. Tevens serveren wij vegetarische gerechten en op aanvraag kunnen wij ook glutenvrije gerechten verzorgen. Klik hier voor de nieuwe dinerkaart

Voor groepen van 8 of meer personen maken wij met genoegen een, op uw wensen afgestemd, menu.

Prijzen en inhoud van de menukaarten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Wilt u zeker zijn van een plekje in ons restaurant? Reserveer direct.

Reserveren