Persoonlijk en gastvrij !

Hotel-Restaurant Crasborn in Thorn, Midden-Limburg

 

Gaat u op vakantie, er even tussenuit of zoekt u een zakelijke overnachting? Het gezellige Hotel-Restaurant Crasborn ligt midden in het historische centrum van het “witte stadje” Thorn recht tegenover de  prachtige Abdijkerk uit ca. 970 en is de perfecte uitvalsbasis voor een fiets- of wandelvakantie. Na een overnachting in Hotel Crasborn stapt u zo weer op de fiets en geniet u van de waterrijke omgeving van de Maasplassen in Midden-Limburg. Ook Thorn zelf biedt een scala aan mogelijkheden voor ontspanning, zowel in recreatief, cultureel als historisch opzicht. Thorn, u moet er geweest zijn!

Boek nu uw hotelkamer op deze website van Hotel Crasborn en ontvang korting op de gepubliceerde kamerprijs. Uitsluitend volledig ingevulde reserveringen geven recht op de kamerkorting.

 

Voor informatie etc. kunt u contact met ons opnemen d.m.v.

info@hotelcrasborn.nl of 0475-561281

 

 

Reserveer een kamer

Een gezellig familiehotel

Een gezellig familiehotel

Hotel Crasborn is een 3-sterrenhotel met een lange traditie van goed Limburgs gastheerschap, oog voor detail en individuele aandacht. Al meer dan 100 jaar is het hotel-restaurant een begrip in Thorn en omstreken. Hier geniet u nog van de weldadige rust en ruimte, een welgevulde dis en een sfeervolle accommodatie. Ook uw huisdier is welkom, zowel op uw hotelkamer als in het restaurant. Alle kamers zijn bovendien rookvrij.

Fietsen huren
Een dagje erop uit? Huur bij Hotel Crasborn een fiets en geniet van de natuur en cultuur dat Midden-Limburg te beiden heeft. De fietsen staan inpandig en voor e-bikes is een stopcontact aanwezig.

Limburgse streekgerechten in het restaurant

Limburgse streekgerechten in het restaurant

Kom ’s avonds genieten van onze bourgondische keuken met o.a. echte Limburgse streekgerechten zoals bijv. “Zoer Vleisj” en in het voorjaar uiteraard Limburgse asperges en in het najaar diverse wildgerechten. Maar voor een heerlijke schnitzel of tournedos kunt u bij ons natuurlijk ook terecht.

Lekkere pannenkoeken
Op zoek naar een echt lekkere pannenkoek in Thorn? In de keuken van Hotel Crasborn worden onze ca. 40 verschillende pannenkoeken nog op grootmoeders wijze in de koekenpan gebakken met echte roomboter. Stroop en poedersuiker zetten wij voor u op tafel. 

Lid van Logis

Lid van Logis

Hotel Crasborn is sinds 2011 lid van het internationale samenwerkingsverband Logis, voortkomend uit het bekende "Logis de France" in Frankrijk. Logis hotels kenmerken zich door hun huiselijke sfeer, comfortabele hotelkamers en goede keuken.

Op al onze diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) nadrukkelijk van toepassing. Op uw verzoek sturen wij u deze UVH graag gratis toe. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruikmaakt en zijn vooral belangrijk bij een eventuele annulering van uw reservering.

Omgeving

Gewelfde straatjes met origineel geplaveide Maaskeien, knusse hofjes met de prachtigste vloermozaïeken, schilderachtige witte huisjes en authentieke panden uit de vijftiende eeuw. Wie het “witte stadje” Thorn wil ontdekken, mag er de tijd voor nemen. Hotel-restaurant Crasborn ligt midden in Thorn en is een perfecte uitvalsbasis voor recreatieve en culturele uitstapjes. Zo ligt het aan het Pieterpad, waar u na een heerlijke overnachting uw weg weer kunt vervolgen. Of ontdek de historie van de bekende gotische Abdijkerk, waar Hotel Crasborn pal tegenover ligt. 

Ook voor wandel- en fietsliefhebbers is er genoeg te zien en te doen. Gebruikmakend van het unieke knooppuntensysteem waarmee u zelf uw route bepaalt, geniet u van de grote variatie in landschappen. 

Gaat u liever een dagje shoppen? Met de auto bent u in een kwartier in het centrum van Weert of bij het “Designer Outlet Centre” in Roermond. Ook het Belgische Maaseik ligt op maar 8 km. van Thorn.

Veelzijdig, grenzeloos gastvrij en puur genieten in alle seizoenen. Dat doet u bij Hotel  Crasborn. Boek nu meteen uw overnachting.

Overnachting reserveren